Velkommen til Smia Fiskerestaurant

En restaurant med lidenskap for sjømat og gode matopplevelser

Lær mer om historien til Smia Fiskerestaurant

Vi er to stolte P-kailler (Averøyinger) og «bona» med en lidenskap for god mat og god stemning. Som vertskap elsker vi å være i fri utfoldelse i restauranten og ønsker å gi våre gjester en autentisk og unik smaksopplevelse. Vårt mål er å opprettholde de gode mattradisjonene vi har på Nordmøre og formidle disse til fremtidige generasjoner.

Olav har fagbrev som kokk og har stålkontroll på det faglige. Stian er økonom og selverklært matvrak. Sammen har vi rundt 50 års erfaring fra hotell og restaurant.

Vi søker best mulig kvalitet så nærme som mulig og henter råvarer mest mulig lokalt. Dette gjør at vi kan tilby våre gjester en autentisk smaksopplevelse, samtidig som vi støtter lokalmiljøet og bærekraftig matproduksjon.

Med lidenskap og engasjement

Vi har også en sterk tilknytning til historien og kulturen i Kristiansund og på Nordmøre, og dette reflekteres i menyen vår. Vi ønsker å gi våre gjester en smak av vår lokale historie og tradisjonelle retter, samtidig som vi også tilbyr nye og spennende smaker og opplevelser.

På Smia Fiskerestaurant kan du nyte en deilig meny inspirert av regionens lokale råvarer, servert i historiske og autentiske omgivelser. Vårt engasjement for å opprettholde gode mattradisjoner på Nordmøre gjør at vi alltid jobber hardt for å gi våre gjester en uforglemmelig opplevelse.

Vi er stolte av å ha et dyktig team av kokker og servitører som alltid strekker seg langt for å gi våre gjester en fantastisk opplevelse på Smia Fiskerestaurant.

Ønsker du å besøke Smia Fiskerestaurant?

Ta turen innom og nyt et godt måltid og se på våre flotte historiske lokaler.

Kontakt oss